Bioresurse.ro
CERCETARE
PROIECTE
REZULTATE
LABORATOARE DE CERCETARE
STAȚII PILOT
EVENIMENTE
SERVICII
SERVICII DE CERCETARE
PRODUSE ALIMENTARE
ANALIZE DE LABORATOR
BREVETE
DESPRE IBA
MISIUNE. VIZIUNE. VALORI
STRUCTURA ORGANIZAȚIONALĂ
ORGANIGRAMĂ
POLITICA DE CALITATE
PLAN DE DEZVOLTARE - STRATEGIA ȘTIINȚIFICĂ
RAPORT ANUAL
MEDIA
NOUTĂȚI
EVENIMENTE
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Notificărisuplimente
alimentare
Dezvoltareresurse
umane
Notificări
suplimente
alimentare
Dezvoltare
resurse
umane
Rezultate
Acasă
›
Rezultate
›
Fatty acids and trans fatty acids profile of potato chips and french fries marketed in Romania
Publicații
Comunicări
Produse Transferate
Tehnologii Transferate
Brevete
Premii
Registrul rezultatelor cercetării
Alte rezultate
Înapoi
Căutare
Calendar evenimente
Fatty acids and trans fatty acids profile of potato chips and french fries marketed in Romania
Publicații ISI
Publicații BDI
Cărți / Capitole de cărți
Alte publicații
2020-07-13
Revista de Chimie
vol. 71(1):456, 2020
Autori: M.
Negoiță, L. Mihai, E. Iorga