Proiecte

Cercetări privind influența unor factori tehnologici asupra nivelului de acrilamidă din cartofi prăjiți și cafea

2019-01-20

Contract:

nr. 22N/2019

Autoritate contractantă: Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare 

Perioadă de realizare a proiectului: 11.02.2019 - 10.12.2022 (în derulare)

Buget: 2.350.000 lei 

 

Obiectivul proiectul: Influența unor factori tehnologici care favorizează formarea acrilamidei (AA) în cartofii prăjiți și în cafea

 

Obiective specifice:

  • Metode de determinare a acrilamidei din cartofi prăjiți și cafea, prin GC-MS/MS
  • Stabilirea influenței unor factori tehnologici care favorizează formarea acrilamidei în cartofii prăjiți și cafea.

 

Responsabil proiect: Negoiță Mioara

E-mail: mioara.negoita@bioresurse.ro

Beneficiar:

IBA Bucuresti

Proiect ,,CERCETĂRI PRIVIND INFLUENȚA UNOR FACTORI ASUPRA NIVELULUI DE ACRILAMIDĂ DIN CARTOFI PRĂJIȚI ȘI CAFEA "

 

Programul: NUCLEU  - PN 19 02 03 01

Contract nr. 22N/2019

Autoritate contractantă: Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare 

Perioadă de realizare a proiectului: 11.02.2019 - 10.12.2022 (în derulare)

Buget: 2.350.000 lei 

 

Obiectivul proiectul: Influența unor factori tehnologici care favorizează formarea acrilamidei (AA) în cartofii prăjiți și în cafea

 

Obiective specifice:

  • Metode de determinare a acrilamidei din cartofi prăjiți și cafea, prin GC-MS/MS
  • Stabilirea influenței unor factori tehnologici care favorizează formarea acrilamidei în cartofii prăjiți și cafea.

 

Responsabil proiect: Negoiță Mioara

E-mail: mioara.negoita@bioresurse.ro