Media

Acces la literatura științifică: Romanian International Conference for Education and Research, ediția a VIII a, 27-29 octombrie 2020

2020-10-09

În perioada 27 - 29 octombrie 2020, Enformation împreună cu parteneri precum Asociația Universităților, Institutelor de Cercetare Dezvoltare și Bibliotecilor Centrale Universitare – Anelis Plus organizează Conferința cu tema: “Acces la literatura științifică: Romanian International Conference for Education and Research”, ediţia a VIII-a. Romanian Conference for Education and Research devine exclusiv eveniment #online în 2020!

Subiectele abordate la acest eveniment sunt de interes general și de foarte mare actualitate:

  • Transdisciplinaritate în Educație și Cercetare.
  • Importanța Comunităților Educaționale.
  • Open-Science.
  • Eșecul în Cercetare.
  • Motivația în Educație și Cercetare.

Participanții la acest eveniment vor avea ocazia de a lua contact cu editurile partenere ale Asociației Anelis Plus dar și cu ale edituri de renume mondial, cu speakeri de talie internațională, de a lua la cunoștință tendințele pe plan internațional privind documentarea științifică, soluțiile destinate documentării multidisciplinare și de a participa la diferite seminarii susținute de către edituri pe diverse teme de actualitate.

 Studenții beneficiază de acces gratuit la Conferința Enformation dacă accesează  Profilul Instituțional de pe platforma Enformation și completează formularul de înregistrare!