• “Retea de Puncte Nationale de Contact care ofera servicii de ultima ora bazate pe Cunoasterea comunitatii de Bio_Economie”/ BIO-NET”
    Pozitie : PARTENER
  • “Iniţiativa europeana pentru o mai buna utilizare a rezultatelor agro-alimentare din cercetare / AgriFoodResults”
    Poziție: PARTENER
  • Contract 299E/17.06.2010 Produse de panificatie cu ingrediente functionale pentru nisa de piata “Alimente Sanatoase”/ETANFAREFUN
    Pozitie: PARTENER
  • Contract nr. 2014-1-RO01-KA200-002902; Integration of good practices and new methods for professional training in the field of herbs processing for food and food supplements/Good Herbs;
    Pozitie: COORDONATOR
    http://good-herbs.eu/
  • Contract nr. 2014-1-RO01-KA202-002764; Green Apron – Training module for catering schools/vocational centres students in plant-based diet;
    Pozitie: COORDONATOR
    http://www.greenapron.eu/
  • Contract nr. 2014-1-RO01-KA203-002737; The innovative blended learning concept for resource efficiency/ReLeCo;
    Pozitie: COORDONATOR
    http://releco.fiveofhearts.eu/
  • Contract nr. 2014-1-ISO1-KA200-000183; Cleaning and Disinfection Procedures in Food and Beverage Industries/C&D;
    Pozitie: PARTENER
  • Contract 456 CB/20.10.2010 Paine imbogatita in compusi bioactivi (substante minerale, fibre, antioxidanti, vitamine) pentru persoanele varstnice/ BEYOUNG
    Pozitie: COORDONATOR
    Bread fortified with bioactive compounds (minerals, fibers, antioxidants, vitamins) designed for elderly consumers
  • Contract 417/ 02.06.2010 Elaborarea tehnologiei de CO2 – extractie a substantelor biologic active din germeni de grau/ BIOEXTRACT
    Pozitie: COORDONATOR
  • “Folosirea Boletus Edulis pentru producerea alimentelor functionale organice imbogatite cu selenium”/ BOLETUS
    Pozitie: COORDONATOR
  • “Stabilirea mecanismelor care sprijina inovarea si cresterea recunoasterii publicului asupra inovarii alimentare și asupra cercetarii-dezvoltarii din acest sector in SE Europei / Inno-FOOD “
    Pozitie: PARTENER
    http://www.innofoodsee.eu
  • Imbunatatirea cadrului de inovare si cresterea recunoasterii publicului asupra inovarii in sectorul alimentar din SE Europei prin colaborare transnationala “/ CAPINFOOD”
    Pozitie: PARTENER
  • Retea europeana pentru reformularea alimentelor. Identificarea si schimbul de bune practici pentru IMM-uri si consumatori”/ SALUS”
    Pozitie: PARTENER
  • Aplicarea aspectelor fundamentale inovative structur-proprietate la dezvoltarea de produse alimentare sanatoase si placute FA1001
    Pozitie: PARTENER
    http://www.foodstructuredesign.net
  • Transfer de cunoastere si training pentru producatorii traditionali din Europa in ceea ce priveste metodele inovative de control al calitatii”/ Tool4Food
    Pozitie: PARTENER
  • Contract number: 539506-LLP-1-2013-1-ES-LEONARDO-LMP; Project title: Training in Innovation through the Consumer and Sensory Sciences (INNSENS);
    Pozitie: PARTENER
    Project coordinator: María Lorente Lamas, Ainia, Spain;
    Partners: AINIA, Spain; IBA Bucharest, Romania; SIK, Sweden; SSICA Parma, Italy; UCPH, Denmark;
    Duration:  01/10/2013 – 30/09/2015;
    http://www.innsens.eu
  • Contract number: LLP-LdV/TOI/2013/RO/032; Project title: Bread Intern;
    Pozitie: PARTENER;
    Duration:  02/2015 – 07/2015;
    Project coordinator: ROMPAN, Romania;
    http://breadintern.eu/
proiecte