Informații de contact

Sediu social:
Str. Dinu Vintilă, Nr.6, Cod 021102, Sector 2, București
Tel/Fax: 021-210.91.28; 021-211.36.39 (numai pentru serviciul Notificări Suplimente Alimentare).

Sediu nou:
Str. Ancuța Băneasa, nr.5, Sector 2, Cod 020323, București
Tel/Fax: 031-620.58.33; 031-620.58.34; 031-620.58.35;

  • Stația pilot panificație/Producție – 0756.069.056 Șerban Cucu / serban.cucu@bioresurse.ro
    • Comenzi produse tradiționale (cozonac, pască) și produse aglutenice
    • Dezvoltare rețete/produse alimentare cu calităţi nutriţionale specifice

    Detalii aici http://bioresurse.ro/statie-pilot-panificatie/

  • Stația pilot legume-fructe – Luminița Catană luminita.catana@bioresurse.ro
    • Valorificarea legumelor și fructelor precum și a deșeurilor rezultate din industria de procesare a legumelor și fructelor

    Detalii aici http://bioresurse.ro/statie-pilot-legume/

  • Stația pilot carne – George Filimon george.filimon@bioresurse.ro
    • Cercetare, dezvoltare, inovare produse si procese în procesarea cărnii

    Detalii aici http://bioresurse.ro/statia-pilot-carne/

  • Laborator Microbiologie – ELISA –0756.069.892 Alina Dobre / alina.dobre@bioresurse.ro
    • Determinarea microorganismelor patogene în produsele alimentare
    • Teste de sanitație și de igienă alimentară
    • Determinarea micotoxinelor, alergenilor, antibioticelor, vitaminelor

    Detalii aici http://bioresurse.ro/laboratorul-microbiologie-elisa/

  • Laborator Ambalarea produselor alimentare  – 0756.069.053 Gabriel Mustățea / gabriel.mustatea@bioresurse.ro
    • Calitatea igienico-sanitară a materialelor care vin în contact cu produse alimentare
    • Evaluarea proprietăţilor fizico-mecanice
    • Identificarea unor migranţi specifici din ambalaje alimentare

    Detalii aici http://bioresurse.ro/laboratorul-ambalarea-produselor-alimentare/

  • Laborator Biologie moleculară – 0756.069.051 Lavinia Berca / lavinia.berca@bioresurse.ro
    • Identificarea și analiza markerilor genetici

    Detalii aici http://bioresurse.ro/laboratorul-biologie-moleculara/

  • Laborator Fizico-chimice – 0756.069.057 Marta Zachia / marta.zachia@bioresurse.ro
    • Evaluarea nutrițională și a stării de prospețime a produselor alimentare
    • Determinarea falsificării unor produse alimentare, a aditivilor, a stabilității chimice și a duratei de valabilitate a produselor
    • Studiul proprietăților antioxidante ale compușilor bioactivi din alimente

    Detalii aici http://bioresurse.ro/laboratorul-chimia-alimentului/

  • Laborator cromatografie – Mioara Negoiță / mioara.negoiță@bioresurse.ro
    • Studii și experimentări privind influența unor factori (materie primă, rețetă de fabricație, proces tehnologic etc.) asupra formării acrilamidei din pâine, biscuiți și alte produse similare

    Detalii aici http://bioresurse.ro/laboratorul-cromatografie/

  • Laborator analiză senzorială – 0756.069.052 Denisa Duță / denisa.duta@bioresurse.ro
    • Evaluarea calitativă a alimentelor prin noi metode de analiză senzorială a produselor alimentare în conformitate cu standardele ISO/SR ISO
    • Organizare de teste cu consumatori

    Detalii aici http://bioresurse.ro/laboratorul-analize-senzoriale/

  • Laborator RMN – Valentin Ionescu valentin.ionescu@bioresurse.ro
    • realizarea de spectre RMN și determinarea profilului lipidic al uleiurilor vegetale și grăsimilor extrase din produse alimentare

    Detalii aici http://bioresurse.ro/laboratorul-rezonanta-magnetica-nucleara/

  • Notificări suplimente alimentare – 0756.069.050 detalii aici http://bioresurse.ro/informatii-utile/
  • Asistent manager – 0741.270.639 Gina Pîrvu
  • Departament financiar –  0748.149.339 Florentina Jiduc / florentina.jiduc@bioresurse.ro
  • Recepție probe – Gabriela Chiriță 0748.030.814